Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fina Milà és la nova presidenta de l’Associació El Pilar de Vuit

L’associació de jubilats, vídues i mestresses de casa el Pilar de vuit canviava ahir oficialment de president. Fernando Garica, el que ha estat president de l’entitat durant sis anys, deixava ahir el seu càrrec per traspassar-lo a Fina Milà. Aquesta entitat, compta amb més de mil socis de tota la comarca

L’hotel Pere III va ser l’escenari de l’acte de canvi de presidència de l’Associació el Pilar de vuit. Un berenar per a tots els socis de l’entitat va servir per fer efectiu el canvi de presidència. Fernando Garcia, el que ha estat president de l’entitat durant sis anys, deixa el càrrec després d’esgotar el mandat. En el procés electoral es va presentar una única candidatura encapçalada per Fina Milà, i que ha estat finalment l’escollida per presidir aquesta associació de jubilats, vídues i mestresses de casa. Fernando Garcia recordava ahir la feina realitzada en aquests sis anys i la confiança que té en la nova candidatura, que ha de fer créixer encara més aquesta entitat. Fina Milà, que des d’ahir ostenta el càrrec de president de l’entitat afirmava sentir-se emocionada i també una mica espantada ja que es posa al capdavant d’una entitat molt activa i que fins al moment ha tirat endavant molts projectes. La nova presidenta va explicar que seguirà treballant per la millora de les condicions socials i econòmiques d’aquests col·lectius. El càrrec de Secreatari l’exercirà Joan Bruguera, el de tresorera Mª Carme Llurba i com a Vicepresident Josep Curto. Actualment el pilar de vuit compta amb més de mill socis d’arreu de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: