Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Esquerra Republicana manté obertes totes les opcions a Sant Quintí

Des del 27 de maig ERC ha obert converses paral·leles amb les agrupacions locals de CiU i PSC per tal d’arribar a un acord per aconseguir un govern municipal estable i amb un suport majoritari. Els resultats van donar 4 regidors a CiU, 4 també als PSC, 2 a ERC i 1 al PP.

Tot i que encara no s’ha arribat a cap principi d’acord, l’alcaldable d’Esquerra Pol Pagès considera a través d’un comunicat que ha fet arribar a la nostra redacció, que hi ha diversos punts importants per poder tancar un programa de govern sòlid i il·lusionador per a Sant Quintí. Pagès proposa tres grans eixos. En primer lloc, garantir que Sant Quintí continuï sent un poble a través d’una planificació urbanística que no vagi més enllà del creixement natural i sostenible. En segon lloc, avançar cap a una democràcia participativa que doni impuls a l’activitat de les entitats i la ciutadania, com també promoure una total transparència de les institucions. En tercer lloc, emprendre la millora de la qualitat de vida dels veïns a través de millors serveis socials, així com també de la millora i ampliació d’equipaments. En aquest tercer punt, mereix una atenció especial la problemàtica del Jardí. Esquerra defensa la municipalització del Jardí per tal que torni a ser el principal factor dinamitzador de la vida associativa del poble.

Finalment, l’assemblea d’Esquerra entén que el desenvolupament correcte d’aquestes polítiques s’ha de dur a terme des d’una posició clau, de lideratge, i no pas subordinada. Els republicans també contemplen no formar part de cap govern i dur a terme de manera activa una oposició constructiva, valenta i coherent d’acord als postulats plantejats per la formació independentista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: