Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC ratifica la proposta de l’executiva local a Vilafranca

L’assemblea d’ERC ratifica la proposta de l’executiva local d’ERC a Vilafranca i decideix votar el seu candidat en el ple de constitució de l’ajuntament.

Ahir es va celebrar la darrera assemblea de les formacions polítiques vilafranquines per prendre una decisió de cara a l’elecció de l’alcalde. Es tractava de l’assemblea d’ERC que havia de valorar la proposta de l’Executiva Local de votar pel candidat d’Esquerra i passar a l’oposició, per defensar des d’aquesta postura el programa dels republicans. A l’assemblea no es va presentar cap altre proposta i, per tan la postura de l’executiva local va ser ratificada per aclamació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: