Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Monjos se suma a la campanya Gota a gota s’esgota

Els Monjos se suma a la campanya d’estalvi d’aigua Gota a gota s’esgota. Els veïns que ho desitgin poden aconseguir un aparell per consumir menys aigua.

Ahir es presentava al Molí del Foix la campanya Gota a gota s’esgota que, des d’ara, es posarà en funcionament als Monjos. La campanya té com a objectiu, bàsicament, sensibilitzar la població respecte la importància de no malgastar aquest bé, molt més escàs del que ens pensem. El regidor de medi ambient dels Monjos Josep Anton Àvila comentava que, ara que ve l’estiu, cal que tothom es conscienciï per gastar menys aigua i per això posen en funcionament la campanya i es repartiran uns aparells que faciliten l’estalvi d’aigua.

 

9’49” – 10’24”: Josep Anton Àvila (regidor de medi ambient dels Monjos): Sí, sí ara… aigua

 

El dispositiu consta de dos airejadors i un limitador de cabal per minimitzar el consum i es pot aconseguir portant les dues darreres factures de l’aigua i abonant 5 euros al mateix Molí del Foix.

D’altra banda, aquest passat diumenge es va instal·lar una parada informativa sobre la campanya al mercat municipal. La parada també estarà instal·lada el diumenge 1 de juliol.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: