Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els coets son elements destacats de les revetlles. Els més joves continuen sent els clients principa

La venda de coets aquesta setmana s’ha disparat, i un exemple és el que s’ha vist aquests dies a la botiga el Drac Màgic. El volum de clients oscil·la segons les hores, i la tipologia també és diferents. Els primers dies acostuma a ser clientela més jove, mentre que els darrers dies augmenta el nombre de clients adults.

Montse Arcos, de Drac Màgic, explicava que per comprar material pirotècnic cal tenir més de 14 anys, i que els menors han d’anar acompanyats dels seus pares.

 

Pel que fa al material, sovint hi ha novetats en fonts i bateries de coets que ajuden a millorar la diversitat de l’oferta any a any. El que te més sortida però podríem dir que son clàssics com les piules o els “americanos”, sobre tot en els dies previs a la revetlla perquè és el que els clients més joves poden comprar.

 

Pel que fa a la despesa, varia molt segons el tipus de comprador, i fins i tot les dates, ja que el fet que la revetlla caigui en cap de setmana ajuda. Arcos comentava que tot i que la despesa més gran acostuma fer-la el públic adult, i els pares que compren per la família; però que els compradors més joves son els que compren més vegades. Hi ha alguns nois i nois que arriben a gastar-se fins a 6€ cada dia en petards i material pirotècnic divers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: