Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Poble Nou tanca les festes del barri

El Poble Nou tanca les festes del barri amb força participació a la majoria dels actes. El barri ha viscut un cap de setmana intens amb activitats per a tots el públics.

Després de dos dies de festa, el dissabte tenia lloc el segon sopar del barri, que va comptar amb la participació d’un centenar de persones. El sopar serveix perquè els veïns es trobin i es fomenti la relació entre ells. Després del sopar hi va haver ball i l’endemà l’activitat es reprenia ben aviat amb l’emissió en directe des del Tívoli del programa de Ràdio Vilafranca Amics per sempre. La unitat mòbil de la ràdio amb el locutor Jordi Borràs al capdavant van estar oberts a les peticions de la gent que passava pel parc. Borràs serà, com al Poble Nou, a la resta de festes de barri de Vilafranca aquest estiu. Durant el matí d’ahir també hi havia jocs esportius per a tota la família. Es tracta d’una activitat nova que potser tindrà continuïtat l’any vinent. Un altre dels plats forts de la festa del Poble Nou és la subhasta d’obres d’art que, des de fa tres anys, es fa en benefici d’alguna bona causa. Aquest cop, els diners recollits aniran a la Fundació Sant Joan de Déu i es destinaran a la investigació i a la recerca contra el càncer infantil. Una trentena d’artistes locals van exposar les seves obres durant el cap de setmana i ahir al migdia tenia lloc la subhasta, conduïda pel locutor de Ràdio Vilafranca Jordi Teruel. Una de les integrants de l’AVV, Fina Milà comentava abans de la subhasta que s’havia d’agrair profundament la col·laboració als artistes.

La festa del Poble Nou va continuar encara amb més activitats a la tarda. Entre elles una cantada d’havaneres amb el grup Xaloc, que van interpretar el repertori habitual de la formació. La formació es va acompanyar del jove Joan Montserrat, un noi que toca l’acordió i que és del barri.Des de l’associació de veïns del Poble Nou estan molt satisfets de com ha anat a la festa, sobretot perquè hi ha hagut molta participació en la majoria dels actes.Les havaneres i el rom cremat posaven el punt i final a la festa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: