Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El municipi de Subirats organitza la Primera Temporada Gastronòmica del Préssec d’Ordal

Aquesta acció, es basa en la fusió d’uns plats especials que cuinaran diversos restaurants del municipi a base de préssec d’Ordal, maridat amb el vi Dolç les Timbes, elaborat per el celler Albet i Noya especialment per aquesta ocasió.

Els objectius de les jornades son varis; juntament amb el Patronat de Turisme de Subirats, que patrocina les jornades, es vol crear una oferta gastronòmica de Subirats amb un valor afegit cultural i de qualitat, aportant una proposta atractiva per al públic català.

Entre d’altres també es vol potenciar el coneixement del préssec d’Ordal i el seu maridatge amb un vi blanc dolç elaborat pel celler Albet i Noya amb la varietat “Viognier” pensat i creat exclusivament pel maridatge amb préssec d’Ordal, però també amb altres fruites blanques com la pera, el meló i la poma.

L’activitat complementarà i potenciarà la fira del préssec d’Ordal que te lloc al poble de St. Pau, durant aquests mesos d’estiu. D’aquesta manera es donarà a conèixer el municipi, com a regió de productes autòctons i de personalitat única.

Els restauradors que participen, cada un d’ells amb el seu plat estrella de la temporada, ja sigui un primer plat, un segon o postres, son Cal Xim, Cal Saldoni, Cal Pere del Maset, Cal Pau Xic, de Sant Pau d’Ordal; El Racó del Bon Menjar, de Cantallops; el Restaurant Sol i Vi, a la Ctra. Vilafranca a St. Sadurní; Cal Pelegrí, El Celler d’Ordal, d’Ordal; i Cal Ton de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: