Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte es fa a Mediona la segona edició de la Mostra de Cervesa Artesana

Per segon any la zona poliesportiva de Mediona acollirà la Mostra de Cervesa Artesana que s’organitza al municipi des de l’empresa Ales Aguilons i l’Ajuntament del municipi. A partir de les 10 del matí es podrà entrar al recinte per tal de degustar les diferents cerveses que participen en la mostra; tot plegat acompanyat també de música i de xerrades al voltant del mon de la cervesa.

Des de l’organització Carles Rodríguez comentava que els participants en la mostra son petits elaboradors, que ofereixen cervesa totalment artesanal i allunyada de les grans marques.

 

És previst que hi participin prop de 18 productors, la majoria provinents de terres catalanes; però amb presència també d’elaboradors europeus.

 

Es tracta d’un tipus de cervesa amb més sabors i aromes de les que habitualment es poden trobar als grans establiments. Alguns son gent que està començant i que fan una elaboració totalment artesanal i casolana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: