Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Audició dels alumnes de música de l’escola d’Anna Via

Els alumnes de música de l’escola d’Anna Via ofereixen una audició a l’auditori del Vinseum. L’audició tenia lloc dissabte a la tarda.

L’escola de música Anna Via ja va engegar aquesta iniciativa l’any passat per tal que els alumnes interpretessin algunes peces davant del públic en un format diferent al que estan acostumats a les classes. Aquest és el segon any que es fa l’audició que serveix per acomiadar el curs.

Els alumnes que van tocar són d’edats diferents. Anna Via comentava que no hi ha edat per començar a aprendre música i que, si un li posa passió, es pot aprendre amb certa facilitat.L’audició tenia lloc a l’auditori del Museu de les Cultures de Vi de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: