Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dijous se celebra la Festa de la Música

<h1>La Festa de la Música se celebra dem&agrave; a Vilafranca amb actuacions al carrer i visites guiades a l&rsquo;orgue. Pels escenaris de la Pla&ccedil;a Sant Joan, la Pla&ccedil;a Constitució i el pati de l&rsquo;Escorxador passaran solistes i formacions de músics i tamb&eacute; hi haur&agrave; punts musicals per tot el centre.</h1>

La FESTA DE LA MÚSICA &eacute;s una festa europea i internacional, que actualment se celebra en un centenar de pa&iuml;sos, cada 21 de juny, amb l’inici de l’estiu. La Festa de la Música &eacute;s abans que res una festa popular gratu&iuml;ta, que s’obre a tots els participants (amateurs o professionals) que vulguin participar-hi. L’esdeveniment combina tots els g&egrave;neres musicals i es dirigeix a tot tipus de públic, amb l’objectiu de popularitzar la pr&agrave;ctica musical i familiaritzar a tots els joves i adults de totes les condicions socials a trav&eacute;s de les diferents expressions musicals. L’aire lliure es converteix en el seu camp d’acció.

Aquesta &eacute;s la sisena edició de la Festa de la Música que va comen&ccedil;ar amb un escenari a la pla&ccedil;a de Sant Joan i cada any s&rsquo;ha anat ampliant donant cabuda a altres escenaris, punts musicals i a tothom que hi vulgui participar. Aquest any hi haur&agrave; l&rsquo;escenari de la Pla&ccedil;a Sant Joan on, a partir de les sis de la tarda, hi haur&agrave; interpretacions de cant coral, de la banda, la Jove Orquestra de Vilafranca o l&rsquo;Agrupació Polif&ograve;nica entre molts altres. Tamb&eacute; es munta un escenari a la Pla&ccedil;a de la Constitució amb les actuacions de diversos músics de l&rsquo;escola de música i el piano com a principal protagonista. El tercer escenari estar&agrave; al pati de l&rsquo;Escorxador i tamb&eacute; comptar&agrave; amb diverses actuacions. A m&eacute;s, hi haur&agrave; els punts musicals pel centre de la vila que funcionen com a petit escenari de solistes i grups. Finalment, des de la sis de la tarda tamb&eacute; es faran visites guiades a l&rsquo;orgue de Santa Maria. La Festa de la Música s&rsquo;organitza des de l&rsquo;Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet, el Servei de Cultura i el Servei de Joventut de l&rsquo;Ajuntament de Vilafranca. En aquesta edició hi col&middot;laboren Les Parr&ograve;quies de Vilafranca, Els Lokals i la Generalitat de Catalunya. A la web municipal <a href="http://www.vilafranca.cat/">www.vilafranca.cat</a> es podr&agrave; trobar tota la informació relacionada amb la Festa i el programa d&rsquo;actuacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: