Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Miquel Agustí Torres es mostra optimista tot i l’actual moment complicat que viu el sector vitícola

Bodegues Miquel Torres va fer ahir a les seves instal·lacions de Mas Ravell l’anual reconeixement als proveïdors de raïm de l’empresa.

<p align="left">En el decurs d&rsquo;un dinar presidit per Miquel Agustí Torres, es va fer aquest reconeixement en que el mateix Torres va voler agrair la important tasca que duen a terme els pagesos pe tal de poder assolir despr&eacute;s bons resultats a les bodegues i bons vins al mercat.

<p align="left">En aquest sentit, Miquel Agustí Torres va remarcar que tot i que l&rsquo;actual moment &eacute;s una mica complicat per el sector vitícola a nivell mundial, cal continuar treballant b&eacute; i amb confian&ccedil;a en els productes que es fan a la comarca i a Catalunya.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">Aquesta festa es fa anualment per part de Bodegues Torres per recon&egrave;ixer els pagesos que millor compleixen amb els criteris de qualitat que aplica la empresa i tamb&eacute; a alguns dels m&eacute;s veterans. L&rsquo;acte va cloure amb una fotografia de família amb els premiats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: