Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola de La Ràpita fa 75 anys

L’escola de La Ràpita ha celebrat el seu 75è aniversari amb un sopar en el què han participat 200 persones. El sopar tenia lloc dissabte i va reunir alumnes, ex alumnes, professors, ex professors, pares i mares i treballadors del centre.

 

L’escola de La Ràpita va començar a celebrar els seus 75 anys d’història al mes de novembre amb una exposició que recollia material escolar i fotografies de tot aquest temps. També s’han fet altres actes però el plat fort tenia lloc dissabte amb un sopar multitudinari que va reunir unes dues centes persones entre alumnes, ex alumnes, professors, ex professors, treballadors i ex treballadors del centre i pares i mares que havien estat a l’AMPA o al Consell Escolar. La directora de l’escola de La Ràpita Montse Mateu comentava després del sopar que va ser una retrobada molt emotiva per a tots. El sopar va comptar amb la presència del Domingo Ventosa, l’ex alumne més gran. Ara té 84 anys i va entrar a l’escola l’any 1931, en plena república. De fet, la seva generació va ser la que va estrenar el centre, que llavors era molt diferent a com és ara.

 

Els actes del 75è aniversari acabaran amb la presentació d’un llibre que recull la història de l’escola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: