Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament reitera que tots els infants tindran plaça en un centre escolar de la Vila

També reafirma l’Ajuntament que donarà suport als centres que vulguin ampliar-se amb una segona línia

<p align="left">En relació amb la problem&agrave;tica esdevinguda un cop acabat el proc&eacute;s de preinscripció d&rsquo;infants de P-3 als centres escolars de Vilafranca, l&rsquo;Ajuntament de Vilafranca del Pened&egrave;s ha fet públic un comunicat en que reitera que totes les places que ofereix la xarxa pública d&rsquo;ensenyament a Vilafranca són places de qualitat, ja estiguin ofertades per centres públics o per centres privats concertats. Insisteix tamb&eacute; en recordar que el Departament d&rsquo;Educació de la Generalitat ha confirmat que l&rsquo;oferta de places a Vilafranca s&rsquo;adaptar&agrave; al nombre de demandes. Per tant, tots els nens i nenes de Vilafranca que vulguin ser escolaritzats al municipi tindran pla&ccedil;a assegurada en un centre escolar.

Finalment apunta que l&rsquo;Ajuntament dóna suport i el donar&agrave; en el futur a tots aquells centres escolars de Vilafranca, inclosos a la xarxa pública d&rsquo;ensenyament, que sol&middot;licitin al Departament d&rsquo;Educació de la Generalitat la concessió d&rsquo;una segona línia educativa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: