Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP considera que les polítiques socials no han de ser només assistencials

Des de la CUP han explicat que consideren les polítiques socials com a un dels eixos del seu programa, però que al mateix temps aquestes no es poden centrar únicament en qüestions assistencials.

Proposen treballar per tal d’incidir directament sobre el que provoquen les demandes d’assistència social, i han apuntat qüestions relacionades amb polítiques de joventut, d’educació, i d’habitatge que tenen la seva repercussió en demandes d’assistència social, i que des de l’Ajuntament es podrien solucionar.

 

De fet Navarro remarcava que des de la CUP ja fa uns dos anys que van proposar i demanar que l’Ajuntament es fes càrrec de la gestió directa del Casal d’Avis, ja que era la manera més ràpida i eficaç per solucionar les problemàtiques que h havien. Pel que fa al Casal de Joves, reclamen que fa 4 anys que va deixar de funcionar l’ETC, i que cal buscar una resposta ràpida per dotar d’un espai als joves sense esperar a que el gran equipament de Cal Berger entri en funcionament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: