Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joaquim Nadal visita Vilafranca per donar suport a la candidatura de Marcel Esteve

El secretari nacional del PSC, Joaquim Nadal, va ser ahir a Vilafranca en visita electoral de recolzament a la candidatura que encapçala Marcel Esteve. En motiu d’aquesta visita es van exposar els punts del programa del PSC que fan referència a mobilitat i infrastructures

Joquim Nadal, secretari nacional del PSC i actual conseller de política territorial i obres públiques, va visitar ahir Vilafranca per donar suport a la candidatura encapçalada per Marcel Esteve. Precisament Nadal va poder visitar la darrera de les infrastructures culturals que s’estan executant a Vilafranca, el nou Auditori, i acte seguit va oferir una roda de premsa i atenció als mitjans. Nadal va voler deixar clar que els programes presentats pel PSC estan configurats de projectes que esdevenen fets, i que aquest és un factor essencial a l’hora de fer política. I que el punt de referència que no s’ha de perdre són les necessitats dels ciutadans. El cap de llista del PSC a Vilafranca, Marcel Esteve, va aprofitar la visita de Nadal per exposar els punts del programa que fan referència a mobilitat i infrastructures, destacant projectes com el cobriment de les vies, la millora del transport públic i la variant per la carretera d’igualada i de la carretera de Vilanova. Marcel Esteve també va remarcar que treballaran per accelerar la construcció de l’estació de trens regionals i la millora de les connexions de rodalies RENFE. Joaquim Nadal, per la seva banda, va lloar la política de fets concrets que ha propugnat el PSC a Vilafranca i va fer insistència en la necessitat de fer política de proximitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: