Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fins demà hi ha temps per fer preguntes pel debat electoral

Els ciutadans de la vila que ho vulguin poden participar en el debat, mitjançant el correu electrònic, per fer arribar les seves preguntes als candidats. El debat se celebrarà aquest divendres de vuit a 10 del vespre, i es farà a l’auditori de l’Ateneu Municipal.

Ser&agrave; obert al públic i est&agrave; organitzat conjuntament per Vilafranca TV, R&agrave;dio Vilafranca i Ser Pened&egrave;s que l&rsquo;emetran en directe. Al debat s&rsquo;ha convidat als vuit caps de llista que participen en aquesta convocat&ograve;ria electoral a Vilafranca, &eacute;s a dir, Marcel Esteve pel PSC, Pere Regull, per CiU, Pep Quelart, d&rsquo;ERC, Josep Ramon del PP, Xavier Navarro de la CUP, Bernat Villarroya d&rsquo;ICV, Jos&eacute; Antonio Domínguez de Ciutadans i Maria Carme Sagarra de Plataforma per Catalunya. El debat s&rsquo;ha estructurat en quatre blocs tem&agrave;tics, en els quals els candidats hauran de resumir les principals propostes del seu programa. Cada bloc disposar&agrave; tamb&eacute; d&rsquo;un espai de debat obert. En l&rsquo;apartat final els candidats hauran de respondre tamb&eacute; a les preguntes dels ciutadans de Vilafranca. Aquestes preguntes es recullen fins el dem&agrave; a les 12 del migdia a trav&eacute;s d&rsquo;internet. Per aquest motiu R&agrave;dio i TV Vilafranca han obert una adre&ccedil;a de correu electr&ograve;nic específica. Tothom qui ho vulgui pot adre&ccedil;ar les preguntes a trav&eacute;s de l&rsquo;adre&ccedil;a <a href="mailto:"></a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: