Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El primer dimarts de juny s’inicia el XIII Cicle d’audiovisuals del CEP

Per tretzè any consecutiu, el Centre Excursionista del Penedès organitza el cicle d’audiovisuals de muntanya.

Enguany totes les projeccions tindran un denominador comú: les travesses, en vàries modalitats. Podrem gaudir de presentacions molt diverses, que van des d’una travessa a peu per la zona del Ladakh, fins a una ruta en bicicleta per l’orient mitjà, passant per una travessa que combina el veler amb l’esquí de muntanya. En totes elles es pretén acompanyar la projecció amb una breu explicació de com preparar un viatge d’aquest tipus, en indrets moltes vegades desolats i amb condicions meteorològiques molt diverses, que fan la travessa molt diferent d’un viatge més convencional. El cicle de projeccions de muntanya es farà els dimarts del mes de juny, al pati de l’escorxador de Vilafranca, a 3⁄4 de 10 del vespre. Està obert a tothom i les sessions són gratuïtes. També cal recordar que en cas de pluja la sessió es farà en les sales interiors i que l’última projecció del dimarts 26 anirà acompanyada amb un ressopó com a cloenda del cicle.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: