Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal celebra una jornada de descobriment de la rambla Nostra Senyora

Sota el lema “ una rambla per descobrir”, ahir el Casal treia les seves activitats al carrer. Per celebrar també la remodelació d’aquest nou espai, el ball dels dissabtes es va traslladar a peu de carretera, i el músic Jànio Marti, molt vinculat a l’entitat, va rebre un homenatge

El Casal celebrava ahir una festa al carrer, que tenia com a marc el nou espai que ofereix als ciutadans la recent reforma feta a la rambla Nostra Senyora. Amb el títol “Una rambla per descobrir” la societat La Principal va treure precisament a peu de rambla algunes de les activitats i disciplines que es desenvolupen des de les diferents seccions com és el cas del Judo, el Bàsquet, l’Esgrima, la dansa i també l’eslot. L’activitat d’ahir complementa la jornada de portes obertes que l’entitat realitza sempre al mes de setembre.Aquestes activitats per a tots els públics, van finalitzar amb una xocolatada. La Festa però va continuar a la nit, amb un ball obert a tothom i a càrrec que l’orquestra Cimarrón. L’escenari es va ubicat al bell mig de la carretera, i els balladors, per un dia van poder envair l’espai dels cotxes. Aprofitant aquesta festa l’entitat va voler retre homenatge al músic Jànio Martí, un música que tot i ser de sitges ha tingut una vinculació molt estreta amb Vilafranca, i concretament amb el Casal. Per aquest motiu, ahir i després de 48 anys dalt dels escenaris, era el moment d’agrair públicament la seva tasca com a música i ambaixador de la vila. L’alcalde de Vilafranca i el president del Casal van obsequiar al músic amb una placa de record i la rèplica d’un graller. Jànio Marti, actualment retirat de la música, va tornar a pujar a l’escenari per interpretar una peça al piano. Tot i que afirma que un músic mai es retira, després de 48 anys al capdavant d’una orquestra, va creure que calia deixar pas als joves, tal i com ell mateix explica. Després de l’homenatge el ball es va re emprendre, fins la una de la matinada. Moment en què els balladors van haver de tornar a deixar pas als cotxes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: