Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana hi ha portes obertes al nou Auditori

Dissabte i diumenge a la tarda hi haurà portes obertes i visites guiades al nou Auditori

Aquest proper cap de setmana i coincidint amb les Fires de Maig que se celebren al recinte firal, es podran visitar les instal.lacions del nou Auditori, que s’està construint a la Zona Esportiva, al costat del Pavelló Firal. Aquest nou equipament, que ha de ser en els propers anys el referent de les arts musicals i escèniques a Vilafranca, es troba en una fase molt avançada d’execució i té previst d’obrir portes passat l’estiu. L’horari d’obertura de les instal.lacions serà de les 6 a les 8 de la tarda tant dissabte dia 19 com diumenge dia 20. Durant aquest horari hi haurà visites guiades que recorreran els diferents espais de l’auditori, amb una durada aproximada de 40 minuts. A banda de les visites guiades, les persones que desitgin visitar pel seu compte l’equipament podran fer-ho lliurement. Així mateix personal del Servei de Cultura de l’Ajuntament estarà present durant l’horari d’obertura per resoldre dubtes o qüestions de persones que no vulguin anar a les visites guiades. A més, hi haurà diversos plafons explicatius sobre l’equipament i els seus diferents espais.

La primera fase de construcció de l’Auditori estarà enllestit a finals d’estiu, moment en què podrà entrar en funcionament la sala gran. El que és l’obra civil està pràcticament finalitzada i ara caldrà abordar l’equipament interior com les grades retràctils o la il.luminació. La primera fase inclou la sala gran, amb una capacitat per a 500 persones assegudes, la qual tindrà una acústica especialment dissenyada per a activitats musicals. Les grades retràctils faran que es pugui augmentar l’aforament per a determinats espectacles. La segona fase, que s’iniciarà passat l’estiu, consistirà en l’adequació dels espais annexos per a les associacions de caire musical, la sala de petit format amb un aforament d’unes 300 persones i l’espai d’assaig de dansa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: