Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Antoni Duran i Lleida participa en la presentació de la candidatura de CiU a La Granada

Després de visitar però la capital de l’Alt Penedès, el secretari general de CiU va dirigir-se fins La Granada per donar també suport a la candidatura d’aquest municipi i finalment també va visitar Sant Sadurní

El secretari general de convergència i Unió i president del comitè de govern d’Unió democràtica, Antoni Duran i Lleida va ser ahir a l’alt Penedès per tal de donar suport a les candidatures de Ciu de la comarca. Després de la seva visita a Vilafranca, Duran i Lleida va ser traslladat fins a La Granada, on va participar en l’acte de presentació de la candidatura de la federació, que en aquest municipi encapçala Joan Cols. A banda de saludar personalment a tots els membres que configuren la llista de la federació també va oferir unes paraules als assitests, denunciant la presentació de llistes encobertes. En paraules de Duran i Lleida aquesta és una acció de covardia i que desprestigia les persones que s’hi amaguen al darrera.També va traslladar al públic assistents ahir en l’acte, la principal preocupació dels caps de llista de Vilafranca, Sant Sadurní i també La Granada; la por a prendre la identitat davant la zona metropolitana. Després d’aquest acte de suport a la candidatura de La Granda, Duran i Lleida va finalitzar la seva visita a la comarca a Sant Sadurní, reunint-se també amb la llista de CiU d’aquest municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: