Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull ha presentat la llista de CiU a Vilafranca, amb la voluntat de fer un canvi de govern

La presentació s’ha fet al pati del Museu, en que els 31 membres de la llista s’han fet la fotografia de família. Regull ha destacat que es tracta d’una llista renovada i amb molta il·lusió per aconseguir un canvi a Vilafranca. Renovar els aires i les maneres de fer, i poder donar un tomb al govern municipal després de 30 anys de govern socialista, són alguns dels objectius que ha apuntat Regull.

 

De fet, el mateix Regull comentava que han volgut fer una llista amb gent preparada i amb ganes de treballar per Vilafranca i sense primar que tinguin carnet del partit.

 

Una de les noves incorporacions, la Maria Josep Tuyà que ocupa el lloc número 4, es mostrava il·lusionada i amb ganes de treballar.

 

La llista presenta un 50% de novetats respecte a les darreres municipals; combina experiència amb renovació; i és una candidatura molt diversa amb presència de persones que provenen de diferents àmbits tant a nivell de formació, sectors culturals i provinents de tots els barris de la vila. L’aplicació de llei d’igualtat també hi és present, amb un 45% de dones a la llista; i la mitjana d’edat se situa en els 44 anys.

En els primers llocs de la llista hi ha doncs Pere Regull, Aureli Ruiz, Ramona Suriol, Mª Josep Tuyà, Fernando Garcia, Dolors Rius, Josep Mª Figueres i Emilia Torres en els 8 primers llocs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: