Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Obert el període de pre inscripció dels pisos per a la gent gran a Santa Margarida i els Monjos

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha obert el període de preinscripció per als Habitatges Dotacionals, un sistema innovador que la Generalitat ha impulsat a alguns municipis i que Santa Margarida i els Monjos començarà a construir aquest any.

Les persones que desitgin apuntar-se poden fer-ho a les oficines municipals de l’Ajuntament dels Monjos o a l’Espai Municipal Antistiana de la Ràpita, en horari d’oficina. Els interessats han d’acreditar que estan empadronats al municipi des de fa 3 anys com a mínim i tenir 65 anys quan s’obri la convocatòria oficial d’inscripció. Les bases contemplen també altres possibilitats per a persones amb disminucions o amb dependents al seu càrrec.

La promoció consta de 40 pisos dotacionals o tutelats, és a dir pisos de lloguer amb serveis de consergeria, vigilància, neteja i atenció a les persones. Els habitatges, que es faran a la plaça de la Pau, estaran dissenyats especialment per a persones amb mobilitat reduïda i sense barreres arquitectòniques.

Els habitatges estan pensats per a persones grans que viuen soles i que, malgrat que es poden valer per si mateixes, opten per aquest tipus d’habitatge per l’ajuda dels serveis complementaris i la relació que es pot establir amb altres persones. Com a complement de la promoció, als baixos del bloc es construirà un Centre de Dia per persones amb dependència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: