Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marta Morgadas encapçala la llista del PP a Mediona

Marta Morgadas és una empresària del municipi que es compromet a no fer falses promeses i ha parlat de “la necessitat que tota societat té de progressar mitjançant els processos de reflexió i de canvi”.

Així mateix, també insisteix en la necessitat de comptar amb la gent del poble per escoltar les seves inquietuds sobre Mediona, i afirma que juntament amb la resta de representants de la seva candidatura té la intenció de “treballar pels habitants de Mediona donant solucions per oferir al municipi un futur millor”.

La presentació de Morgadas va tenir lloc divendres passat, a càrrec del president del PPC a l’Alt Penedès, Josep Tutusaus, en el transcurs d’un acte que es va celebrar a la seu comarcal.

A l’acte hi va assistir tota la candidatura que acompanya Marta Morgadas, així com altres càrrecs del partit a la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: