Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les noves instal·lacions de l’associació Entrem-hi son al al Polígon Domenys I de Vilafranca

El setembre de l’any passat l’Ajuntament de Vilafranca va fer cessió d’uns terrenys situats al Polígon Domenys I, concretament al carrer Camí d’en Morató, a l’associació Entrem-hi per tal que aquesta pogués construir-hi uns equipaments que haurien d’acollir els seus diversos serveis fins ara dispersos per diferents edificis.

Avui els responsables de Entrem-hi han acompanyat l’alcalde de la vila i diversos regidors per tal de veure l’estat de les obres i explicar com s’està desenvolupant el projecte.

Així Joan Esteve, tècnic de Entrem-hi, ha comentat que en les instal·lacions que s’estan construint hi haurà les oficines vestidors i magatzem de l’associació; i també es disposarà d’un terreny al costat en que es podran fer treballs de pràctiques.

 

Per la seva banda, l’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, ha destacat que del que es tracta amb aquesta cessió és de concretar el suport municipal a aquesta associació per tal que pugui fer la seva feina en les millors condicions.

 

Entrem-hi és una associació formada per l’Ajuntament de Vilafranca i les empreses Nou Verd i Nou Set que te com a principal objectiu l’ajuda per a la inserció social, personal i laboral de col·lectius amb dificultats. En aquests moments entre les dues empreses ocupen a uns 60 treballadors, majoritàriament amb trastorns mentals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: