Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La programació primaveral de Cal Bolet ha passat a ser quinzenal

El Teatre Municipal Cal Bolet ha anat augmentant el nombre d’espectacles que conformen la programació professional de teatre, música i dansa fins a arribar aquesta primavera a dues representacions al mes.

La programació, que inclou propostes per a públic adult i públic familiar, pretén ser una mostra de la producció teatral més recent del nostre país, tot combinant continguts ben diversos (des de textos clàssics fins a obres de dramaturgs contemporanis), així com propostes escèniques més convencionals al costat d’altres de més arriscades.

Pel que fa al teatre, a finals de mes es podrà veure Antígona de Sòfocles en una versió de la coneguda tragèdia grega dirigida per Oriol Broggi, que compta amb Clara Segura i Pep Cruz en el repartiment.

Al maig arriba Em dic Erik Satie, com Tothom, una peculiar proposta que combina a parts iguals el teatre i la música, ideada i interpretada per l’actor Quim Lecina i un quartet de violoncels.

Al cap de quinze dies, la polèmica Lorca eran Todos, un espectacle de teatre documental creat per Pepe Rubianes com un homenatge a la figura del gran poeta i a tots aquells demòcrates que com ell van morir afusellats durant la guerra civil espanyola.

La darrera proposta teatral d’aquesta primavera és El Pisito, un espectacle de carrer de la companyia basca Trapu Zaharra, que es presentarà a la plaça de Sant Joan.

Quant a la dansa, el més destacat serà la celebració del dia internacional de la dansa, el 29 d’abril, amb la tercera edició del Dansa També! Quatre dies de dansa a Vilafranca.

L’espectacle familiar és Avui Sortim, un espectacle per a tota la família a càrrec de la companyia Búbulus Dansa estrenat recentment al Teatre Nacional.

Aquesta primavera hi altres novetats que s’han posat en marxa com els descomptes per a grups a partir de 15 persones, amb reserva prèvia, i un descompte del 10% per als socis del Cine Club Vilafranca, presentant el carnet de soci del Cine Club a la taquilla del teatre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: