Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La línia C-4 patirà alguns canvis per les obres del TAV

Aquest dilluns ha començat la segona fase de les obres del Tren d´Alta Velocitat Madrid-Barcelona a l´estació de Sants de Barcelona. Aquestes obres afectaran diverses línies de rodalies i trens nocturns fins el proper mes de juny.

Per minimitzar els efectes que poden provocar aquestes obres, Renfe ofereix des d’avui altres recorreguts alternatius o la possibilitat de fer el mateix itinerari en autobús. El servei es veurà modificat entre dos quarts d’onze i les 12 de la nit i afectarà les línies 1, 2, 3, 4 i 10 i un ferrocarril de mitjana distància que fa el recorregut de la línia Lleida-L´Hospitalet. A la línia C-4, la que passa per Vilafranca, el tren que surt a les 22.34h i que hauria d’arribar a Sants a les 23.18h. finalitzarà el seu recorregut a l’Hospitalet a les 23.13h. De l’Hospitalet a Sants, el recorregut es farà en autobús.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: