Dimecres, 31 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La JNC ha repartit 5.000 adhesius del CAT per tota la comarca

La Joventut Nacionalista de Catalunya va repartir durant la Setmana Santa uns 5.000 adhesius del CAT per tot el Penedès. L’acció s’emmarca dins de la campanya que ha engegat la Joventut Nacionalista per tal de sensibilitzar els catalans sobre aquesta qüestió, aconseguir que el màxim de conductors s’enganxin l’adhesiu al cotxe i denunciar l’incompliment del President del Govern espanyol en aquesta matèria.

En aquest sentit, la cap comarcal de la JNC de l’Alt Penedès, Yvonne Ferrer, recorda que l’any 2004 el Senat va aprovar una moció de CiU –amb el suport de tots els grups, tret del PP- en la qual s’instava el Govern espanyol a reformar les plaques de les matrícules dels vehicles, de manera que en aquestes s’hi visualitzessin els distintius de les respectives comunitats autònomes, en el termini de tres mesos. A més a més, Zapatero es va comprometre públicament a impulsar aquest acord.

La JNC ha portat a terme la campanya de repartiment del CAT aquesta Setmana Santa a Vilafranca, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Margarida i els Monjos, Gelida, Torrelles de Foix, Subirats, Torrelavit i Castellví de la Marca per regalar als conductors i als vianants el distintiu que ens identifica com a país perquè l’enganxin al cotxe o a la moto.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: