Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La galeria vilafranquina Palma 12 ha rebut el Premi ACCA de la Crítica d’ Art 2.006

Les responsables de la galeria d’art Palma 12 es mostren agraïdes, contentes i encoratjades a continuar endavant amb el premi que els ha concedit l’ Associació Catalana de Crítics d’ Art.

La galeria, que aquest any complirà 18 anys d’existència, ha rebut el premi ACCA de la Crítica d’Art 2.006 a les galeries per, entre altres tasques, haver inclòs Vilafranca i comarca al mapa de l’art contemporani com explica Pilar Carbonell, directora de Palma 12.

 

Segons Carbonell fa gairebé 18 anys quan la galeria va néixer va ser difícil perquè començaven del no-res, però a mesura que passen els anys el llistó ha anat pujant i no es pot defallir.

Entre les properes activitats de la galeria vilafranquina destaca la participació a DFOTO, la Fira Internacional de Fotografia Contemporània i Vídeo-Art de San Sebastián que promou la Fundación Centro Ordóñez-Falcón de Fotografía , del 4 al 7 de maig.

I Carbonell també destaca, de manera especial, que la galeria ha estat seleccionada per representar Espanya a la Fira de Seül, a Corea del sud, del 8 al 14 de maig.Per Carbonell haver estat seleccionades, al costat de 12 galeries més de tot l’Estat, és un altre premi.

 

La festa de proclamació i lliurament dels Premis ACCA va tenir lloc dijous passat, a Girona. Les responsables de la galeria van estar acompanyades per el Cap del Servei de Cultura, Àngel Hom, en representació de l’ Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: