Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha començat la construcció de la nova escola dels Monjos, que entrarà en funcionament el curs vinent

El Departament d’Ensenyament, a través de l’empresa pública GISA, ha iniciat aquest passat mes de març les obres de construcció de la nova escola dels Monjos.

El centre, que tindrà inicialment una línia d’educació infantil, amb classes de P3, P4 i P5, estarà ubicat al costat de l’institut d’ensenyament secundari El Foix i el pavelló polisportiu.

La nova escola compta amb un pressupost de construcció d’1.100.000 euros, segons l’aprovació feta ara fa tot just un any per la Comissió de Govern de Política Social del Consell Executiu de la Generalitat.

L’Ajuntament espera que l’inici de les obres permeti que la nova escola pugui estar en funcionament el mes de setembre d’aquest any, ja que el sistema de construcció industrialitzat permet enllestir aquestes obres en pocs mesos.

Per aquest motiu, el període de pre-inscripció als centres escolars dels Monjos contemplarà la possibilitat d’inscriure els infants a la nova escola que encara no ha rebut nom oficial. Les pre-inscripcions s’hauran d’adreçar a l’escola Doctor Samaranch, especificant la voluntat d’inscripció al nou centre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: