Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Firavi organitza una jornada empresarial que comptarà amb Andoni Zubizarreta

El projecte FIRAVI, la fira tècnica de la vinya, el vi i el cava de Vilafranca, ha programat una acció formativa empresarial adreçada als expositors i al sector vitivinícola del Penedès.

Aquest és un primer pas de la reorientació que es vol donar a la fira, que vol esdevenir un element dinamitzador i un punt de trobada sectorial més enllà de les dates en què pròpiament tingui lloc el certamen.

Aquesta primera jornada empresarial compta amb la participació de l’exfutbolista Andoni Zubizarreta, que actualment està desenvolupant tasques de consultoria empresarial. La seva exposició tractarà de l’especialista i l’equip, el treball en una organització. La sessió es complementarà amb la intervenció de Josep M. Antona, especialista en vendes, que apuntarà diferents reflexions sobre l’actitud de les empreses front els reptes comercials.

La jornada tindr&agrave; lloc a l&rsquo;auditori de les oficines centrals de Caixa Pened&egrave;s el proper 27 d&rsquo;abril, a dos quarts de 12 del migdia Per inscripcions i m&eacute;s informació es pot consultar el web <a href="http://www.firavi.com/">www.firavi.com</a>.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: