Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Exhibició de trial de BTT a les jornades culturals de l’IES Alt Penedès

Divendres es va fer una exhibició de trial amb BTT dins de les jornades culturals de l’Institut Alt Penedès. Ja fa un any que els aficionats a aquest esport disposen d’un circuit situat a la zona esportiva.

Diversos bikeriders van participar divendres en una exhibició de trial bici que s’organitzava dins de les jornades culturals de l’IES Alt Penedès. L’exhibició comptava, entre d’altres, amb la participació d’alguns alumnes del centre que han estat impulsors de la creació d’un circuit a la zona esportiva. El circuit es va començar a fer ara fa un any i cada cop l’estan millorant més, amb la creació de més bots. De fet, aquest any, s’espera que l’ajuntament aporti una quantitat de diners per tal de poder condicionar l’espai de la millor manera possible, ja que cada cop hi ha més gent que està interessada en aquest esport.

És important perdre la por quan es fan salts amb les bicicletes i, sobretot, aprendre dels bikeriders que tenen més experiència. Els participants a l’exhibició van fer salts i alguns trucs que servien per fer-los més emocionants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: