Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Servei de Mediació Comunitària de Sant Sadurní ha atès 52 consultes i 19 casos de mediació

El programa de Mediació Comunitària de la capital del cava va començar a funcionar l’any 2004. Després del treball de divulgació dels primers anys, els sadurninencs han començat a interessar-se per aquest servei i les demandes d’ús han augmentat.

L’any passat, el Servei de Mediació ha atès un total de 52 consultes i un total de 19 casos de mediació interpersonal. D’aquests, 10 han estat relacionats amb conflictes i diferències entre veïns per situacions diverses: desacords per temes comunitaris i molèsties. La resta de casos han estat per situacions familiars.

Pel que fa a l’àmbit escolar, s’ha treballat amb les escoles de primària i secundària i també s’ha portat a terme un Espai de reflexió de mares i pares al Centre Cívic Vilarnau, amb l’objectiu d’oferir un espai on se sentin escoltats, rebin informació i formació respecte a temes relacionats amb els fills, la parella, la família o l’escola.

El Servei de Mediació de Sant Sadurní és un servei públic i gratuït i per realitzar una demanda de mediació o consulta només cal dirigir-se al carrer Hospital 11, baixos, o trucar al telèfon 93 891 3029.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: