Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP tem que la marxa de la Guàrdia Civil i el desplegament dels Mossos crei un buit de seguretat

Ahir a la tarda el regidor del PP a l’Ajuntament de Vilafranca, Josep Ramon, va exposar els temors d’aquesta formació davant de l’anunci de desplegament dels Mossos d’Esquadra a la comarca a partir de l’1 de novembre d’enguany. La preocupació dels populars és fruit de la mancança d’efectius de la policia autonòmica catalana en la majoria de zones on ha fet el seu desplegament, i davant de la incertesa del nombre d’efectius que es desplegaran a l’Alt Penedès el novembre d’enguany.

A aquest fet si suma que això comportarà el replegament de la Guàrdia Civil, i que per tant segons Ramon es pot produir una reducció dels efectius policials a la vila i la comarca.

 

En una carta que han adreçat a l’alcalde de Vilafranca demanen que com a mínim es garanteixi el mateix nombre d’agents que actualment te la Guàrdia Civil. Els populars també demanen que fins i tot des de l’Ajuntament es demani que no es retirin tots els efectius de la Guàrdia Civil, i aposten per un model de cooperació i coordinació entre els diferents cossos policials, i no per la retirada dels cossos de seguretat estatals. Una acció que consideren política, i no destinada a millorar la seguretat dels ciutadans.

 

Finalment des del PP també demanen que quan es confirmi el replegament d’una part important dels membres de la Guàrdia Civil es faci un acte d’agraïment a la tasca que han desenvolupat fins ara.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: