Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP de Vilafranca ha presentat la seva llista, i cinc punts que consideren primordials

Josep Ramon, cap de llista del PP a Vilafranca, va presentar ahir els 24 components de la seva candidatura de cara a les propers municipals. Ramon ha remarcat que es tracta d’una llista que recull persones de tots els barris de la vila, i que en els seus primers llocs te una mitjana d’edat de 41 anys. El mateix cap de llista però, recordava que la mitjana pujava força després amb candidats veterans i militants històrics del PP.

Pel que fa a les opcions, el candidat de PP s’ha refermat en la seva voluntat de poder ser una minoria decisiva en la constitució del futur consistori. Ramon apuntava cinc punt que la seva formació considera indispensables per poder donar suport a una opció de govern. Principalment parlava del guàrdia de barri, la disminució dels impostos, crear una regidoria d’immigració i treballar per a un bilingüisme real a l’Ajuntament.

 

Un altra punt importat és potenciar el Museu, i poder aconseguir atreure turisme del que s’acosta a Barcelona fins el Penedès.

Pel que fa a les opcions de pactar, Josep Ramon comentava que es mostraven oberts a parlar de programa i contemplar les diferents opcions.

 

Ramon remarcava la voluntat de treballar per la millora de qualitat de vida dels vilafranquins, fent èmfasi en els serveis i els equipaments.

Pel que fa a la llista, hi ha 7 independents i 17 persones afiliades al partit. Recordem que en el número 2 hi ha Jose Mª Arroyo, seguit de Borja Martínez, Montserrat Blasco, Mª Rosa Rodríguez i Enrique Villanueva. En la llista hi ha 14 homes i 10 dones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: