Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concurs per a la portada de la Guia d’Estiu del SIAJ està premiat amb 400 euros

La Mancomunitat de Municipis del Penedès-Garraf ha convocat un concurs per a dissenyar la portada de la Guia d’Estiu 2007, el recull d’activitats per a joves que s’organitzen als nostres municipis per a les vacances i que edita el SIAJ, el Servei d’Informació i Assessorament per a Joves.

La convocatòria és oberta a joves d’entre 16 i 30 anys, que poden presentar una única obra que ha de ser original i inèdita. La responsable del SIAJ, Lourdes Bohé, explica que es dirigeixen a joves no professionals.

 

La tècnica és lliure, però cal tenir en compte que s’ha de poder reproduir en quadricomia. La proposta ha de ser en format DIN A3 en posició vertical i muntada sobre un suport rígid per facilitar la seva exposició. Un cop finalitzat el concurs, les obres s’exposaran en diferents municipis de l’Alt Penedès i el Garraf per tal de donar a conèixer el treball dels joves dissenyadors i hi ha un únic premi de 400 euros per a la portada guanyadora. Lourdes Bohé

 

Les bases de la convocatòria del concurs per a la Guia d’Estiu es poden recollir a les Oficines comarcals i Punts d’informació del SIAJ i també es poden consultar a la web www.siaj.net.

Les obres es poden presentar a les oficines comarcals del SIAJ, a Vilanova i a Vilafranca, fins el dia 9 de maig, en els horaris d’atenció al públic. El jurat farà públic el veredicte el 14 de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: