Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caixa Penedès patrocinarà les trobades que organitzi la PIMEC

Caixa Penedès ha signat un conveni de col·laboració amb la Confederació patronal de la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya, PIMEC. El seu president, Josep González, i el director general de Caixa Penedès, Ricard Pagès, van rubricar l’acord la setmana passada a la seu de l’entitat financera a Vilafranca.

L’acord, inicialment vigent per a un any, estableix el patrocini de Caixa Penedès en les jornades i trobades empresarials que organitzi la PIMEC en qualsevol de les seves seus. Per la seva part, PIMEC posarà en coneixement dels seus associats l’existència d’aquest acord que els permetrà gaudir, en condicions preferents, de diversos productes i serveis de Caixa Penedès.

PIMEC és la patronal catalana que representa les micro, les petites i les mitjanes empreses de tots els sectors i va néixer amb la vocació de defensar i representar els interessos de les pimes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: