Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui comença la recollida de sol·licituds per als 19 habitatges per a gent gran de Cal Mencia

El període de recollida de sol·licituds finalitzarà el proper divendres 4 de maig i les persones que hi vulguin optar s’hauran d’adreçar a l’Oficina Local d’Habitatge de l’Ajuntament de Vilafranca, al carrer dels Banys núm. 11, de dilluns a divendres de 10 a 2 del migdia i les tardes de dilluns i dimecres de 5 a 7 de la tarda.

 Els 19 habitatges de lloguer situats a l’antiga escola de Cal Mencia, al carrer dels Ferrers, van adreçats a gent gran, majors de 65 anys. Els pisos ofereixen unes condicions per facilitar l’autonomia personal dels residents i afavorir la vida comunitària. També s’han dissenyat per ser funcionals, tenint en compte, a més, criteris de sostenibilitat i estalvi energètic.

La coordinadora de la Fundació Amàlia Soler, Rosa Raventós, ha explicat a La Plaça el explica el perfil dels sol·licitants.

 

En l’adjudicació dels habitatges no es tindrà en compte l’ordre de presentació de les sol·licituds. A la mateixa Oficina Local d’Habitatge s’informarà dels requisits per poder accedir a aquests pisos de lloguer, però bàsicament primaran les condicions d’habitatge dels interessats.En segon lloc, es puntuarà la renda dels avis interessats.

La Fundació Amàlia Soler serà l’encarregada de valorar i puntuar totes les sol·licituds rebudes i a continuació, adjudicar els pisos.

La llista provisional d’admissions i exclusions es publicarà a partir del 21 de maig i durant 10 dies es podrà reclamar. Finalitzat aquest període i a partir del 6 de juny, s’aprovarà i exposarà la llista definitiva.

Aquesta promoció d’habitatges de lloguer de Cal Mencia compta amb 14 pisos d’una habitació i 5 pisos de dos dormitoris. L’edifici compta amb una sala polivalent per fer activitats, bugaderia i terrat i entre els serveis compresos en la quota de la comunitat hi ha la presència d’una persona en funcions de conserge, visites regulars de la treballadora social i organització d’activitats d’oci.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: