Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

7 penedesenques s’han tret la teòrica del carnet de conduir autobusos i autocars al Consell Comarcal

Durant el mes de març, ha finalitzat al Consell Comarcal la formació teòrica d’un curs gratuït per obtenir el carnet de conduir autobusos i autocars destinat a dones en situació d’atur.

Aquest curs gratuït ha estat organitzat pel Servei de Desenvolupament i Ocupació en el marc del projecte Equal Hinterland, que té com a objectiu general promoure la integració laboral del col·lectiu de les dones i les persones nouvingudes de les comarques de la Catalunya interior.

Les 7 dones de la comarca de l’Alt Penedès que han finalitzat la formació teòrica han aprovat ja l’examen teòric per obtenir el carnet D i actualment estan fent les classes pràctiques. Amb aquest curs, es volia capacitar les dones en un ofici tradicionalment masculinitzat i facilitar la seva inserció laboral posterior. Prèviament, el Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès havia fet una prospecció entre diferents empreses de transport de viatgers de serveis públics i discrecionals per conèixer les possibilitats d’inserció laboral en aquest sector.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: