Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha signat un conveni de entre el Parc del Foix i el Parc italià de Monte Marcello Magra

La signatura es va fer aquest divendres al Castell de Castellet, seu de la Fundació Abertis.

La firma d’aquest protocol d’agermanament forma part de la visita d’una delegació italiana en representació del Parc de Monte Marcello Magra, acompanyada per la Federació Italiana de Parcs Naturals i Legambiente Onlus, que han estat duent a terme aquest cap de setmana al Penedès amb l’objectiu també de madurar el projecte de constitució d’una Federació de Parcs de la Mediterrània. Així doncs, l’encontre pretén posar en marxa una nova col·laboració i reforçar el lligam que existeix entre les dues àrees protegides, la de Monte Marcello Magra i la de Foix, degut a la història i a la cultura pròxima, així com a similars característiques ambientals, problemes de tutela i restabliment ambiental compartit a la conca del Mediterrani, i de forma més específica, a les zones fluvials comunes. Durant l’estada, la delegació italiana ha visitat el Parc del Foix, el Pantà, la zona de Penyafort, el Molí i el Centre de Documentació del Foix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: