Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola ha aprovat un dels últims tràmits per recuperar el local de la Societat de Moja

El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat per unanimitat, en sessió celebrada dimecres passat, sol·licitar a la Subdirecció General de Patrimoni Sindical del Ministeri de Treball la donació d’aquest immoble, situat al carrer Ferran de Moja.

 L’alcalde confia en què, tal i com s’assegura des de la Subdirecció, el retorn de la propietat el decidiria l’estat durant els mesos de maig o juny. L’acord del ple també inclou que, quan es tingui constància de la donació de l’immoble a l’Ajuntament, s’incrementarà la partida pressupostària prevista per la seva reparació i manteniment. Aquest punt va ser un dels més destacats d’una sessió que començava amb la presa de possessió de Mari Carme Villanueva com a regidora de CiU, després de la renuncia presentada per Anna Molero.

Un altre dels acords rellevants del ple, també pres amb el vot favorable de tots els grups, va ser l’aprovació inicial del reglament de la Trobada d’Olèrdola.

Tots els grups també van aprovar el conveni amb la Diputació que permet a l’Ajuntament rebre col·laboració en matèria de mediació per afrontar conflictes veïnals. D’altra banda, l’alcalde va explicar que havien mantingut una reunió amb responsables de zona de correus, plantejant la problemàtica del servei al municipi i s’havia sol·licitat pressupost sobre el cost de fer el repartiment de les cartes casa per casa a Daltmar i Can Trabal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: