Dijous, 1 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres de millora de l’eix Rossend Montané avancen a bon ritme

Després de completar-se l’arranjament del camí de Rocallisa, durant aquests dies s’està procedint a millorar i ampliar el tram de Cal Colàstic, un dels punts propers a Sant Pere Molanta que presentava majors deficiències i que suposava un risc per als usuaris d’aquest eix que connecta els nuclis del municipi.

Després de completar els treballs en el tram de cal Colàstic, la millora continuarà amb el repintat de tota la via, la instal·lació de nova senyalització, la substitució de ferm i l’arranjament de diferents trams per garantir la seguretat. Per tal de minimitzar les molèsties als usuaris de la via, les obres es realitzen per fases.

Licitat per un import de 402.000 euros el projecte de millora de l’eix Rossend Montané és la inversió de més envergadura planificada per l’Ajuntament d’Olèrdola en la present legislatura, amb el propòsit principal de millorar la seguretat i els accessos d’aquesta via de 6 quilòmetres de longitud que uneix els nuclis del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: