Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos rep demà el premi de l’Aigua a Catalunya

El Guardó l’atorga anualment l’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua a aquells municipis que han destacat per les seves iniciatives, actuacions o trajectòries que tenen a veure amb l’aigua i el seu entorn natural.

En el cas dels Monjos el guardó s’atorga per la restauració del riu Foix al seu pas per el municipi i la cerimònia de lliurament es durà a terme demà a les 7 de la tarda a l’Auditori del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. El premi el recollirà el regidor de Medi Ambient Josep Anton Àvila.

El jurat va considerar importants els projectes del municipi en els que s&rsquo;ha treballat o s&rsquo;est&agrave; acabant de treballar com ara la Transformació del Parc Central o Parc urb&agrave; del Foix; la neteja del riu Foix al seu pas pel Castell de Penyafort i la creació d&rsquo;un itinerari de natura; la creació del Molí del Foix com a centre d&rsquo;Interpretació Hist&ograve;rica i Natural; la I Trobada d&rsquo;Estudiosos del Foix, que es va dur a terme amb la col&middot;laboració del Parc del Foix i d&rsquo;altres administracions i entitats, o la p&agrave;gina web <a href="http://www.elfoix.net/">www.elfoix.net</a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: