Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní i la Caixa signen un conveni que atorgarà microcrèdits als emprenedors

Ahir al migdia es va signar a l’Ajuntament de la capital del cava el conveni de col·laboració per al finançament de microcrèdits que facilitarà operacions de préstec a persones amb dificultats d’ocupació i que té com a objectiu facilitar la creació de projectes d’autoocupació al municipi.

L’import màxim d’un microcrèdit és de 15.000 euros i el termini de reemborsament és de quatre anys.

L’acord de col·laboració ha estat firmat per l’alcalde de Sant Sadurní, Joan Amat, i el director de l’oficina de la Caixa a Sant Sadurní, Jaume Mata.

Amb la signatura del conveni es vol ajudar a la creació de noves empreses, ja que facilitarà les operacions de préstec de petites quantitats dirigides a persones amb dificultats per accedir al sistema tradicional de crèdit. Així mateix, recolzarà i fomentarà la creació de projectes innovadors de persones amb caràcter emprenedor.

El Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de Sant Sadurní ja porta temps treballant per la promoció de l’autoocupació. Durant l’any 2006, ha assessorat un total de 37 emprenedors per la creació de la seva pròpia empresa i ha realitzat dos seminaris de sensibilització per emprendre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: