Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La unió empresarial del Penedès celebrarà els seus cinc anys amb la primera nit empresarial

La celebració d’aquesta festa empresarial del Penedès es farà el proper 12 d’abril a les caves Codorniu de Sant Sadurní, i serà presidida per el Príncep d’Astúries i de Girona, Felip de Borbó.

En el decurs del sopar es lliuraran els premis UEP, que volen reconèixer el mèrit i potencial emprenedor de l’entorn empresarial del Penedès. Es donaran premis locals, tres a empreses de l’Alt Penedès i una del Baix Penedès; i dos premis en la categoria d’honor, una per una empresa de Girona i una altra de Terrassa.

D’altra banda, part de l’import del sopar es destinarà a la Fundació Mas Albornà, una entitat dedicada a la inserció laboral de persones amb discapacitat psíquica. El president de la Unió Empresarial, Albert Calzada, explica que el projecte que ha presentat Mas Albornà se centra en disposar d’una màquina per destruir documents

 

La Unió Empresarial del Penedès esperà reunir quatre centes persones en aquest sopar, el proper 12 d’abril. A banda del Príncep Felip també es comptarà amb la presència del conseller d’Economia i Finances de la Generalitat, Antoni Castells, entre d’altres autoritats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: