Dimecres, 12 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Rambla de Nostra Senyora estarà completament acabada abans de Sant Jordi

Ahir al matí l’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, acompanyat del regidor d’Urbanisme, Josep Colomé, ha fet una visita a les obres de la Rambla de Nostra Senyora, concretament a la banda més propera al centre de la vila. Esteve comentava que com podien comprovar ja els vilafranquins, les obres estaven pràcticament acabades en aquell lateral, amb la il·luminació ja col·locada i a falta només d’alguns detalls. Així, afirmava que abans de Sant Jordi es podrà inaugurar aquest recuperat espai del centre de la vila.

Tant l’alcalde com el regidor van explicar també que l’obra ha comportant uns importants treballs per tal de posar al dia i condicionar els serveis que passen per sota de la Rambla. Una feina que ha estat lenta i complicada perquè no hi havia uns plànols detallats de la seva situació, i que han fet que les obres en aquest lateral hagin estat lents.

El mateix regidor d’urbanisme remarcava que l’altra lateral de la rambla els treballs es poden desenvolupar amb més celeritat pel fet que els serveis ja estan localitzats, i no hi ha carrers ni aparcaments.

 

 

Finalment recordar que un cop acabin aquests treballs a la Rambla de Nostra Senyora es farà una segona fase que contempla l’ampliació d’illa de vianants als carrers de la Palma, Ribera i Llorenç i Barba.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: