Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La policia deté dos homes per agredir un altre al carrer de la Palma

La Policia Local va detenir ahir dos autors d’una agressió a un jove al carrer de la Palma.

Els fets van passar cap a 2/4 de 8 del vespre quan la Policia Local va rebre una trucada alertant que tres joves estaven apallissant un altre que estava estirat a terra al carrer de la Palma. Els agents van atendre el jove ferit i, a indicacions de testimonis presencials dels fets, una altra patrulla va anar a la recerca dels presumptes agressors els quals havien sortit fugint en direcció al carrer de la Parellada. Els agents van detectar al carrer de la Parellada, a l’alçada del carrer de Puigmoltó, tres individus corrent que responien a les descripcions facilitades pels testimonis dels fets. Un d’ells va aconseguir fugir però els agents van aconseguir retenir els altres dos, que es van resistir activament a la detenció. Els dos detinguts van ser traslladats a les dependències policials. El jove agredit va ser traslladat en ambulància al servei d’urgències de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: