Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Generalitat licita la redacció del projecte del segon Centre d’Atenció Primària de Vilafranca

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) publicava en l’edició d’aquest dijous l’anunci de l’empresa pública de la Generalitat Gestió d’Infrastructures SA (GISA) pel qual surt a licitació del projecte del nou Centre d’Atenció Primària (CAP) que la Generalitat ha de construir a la zona del parc de Llevant, tocant al barri de l’Espirall.

El contracte que surt a licitació és l’assistència tècnica per a la redacció del projecte bàsic i d’execució, l’estudi de seguretat i salut, el pla de manteniment, l’estudi geotècnic i el projecte d’activitats per a llicència ambiental i posterior direcció d’obra per a la construcció del nou Centre d’Atenció Primària de Vilafranca.

<p align="left">Aquest segon CAP de Salut de Vilafranca es construir&agrave; en uns terrenys de 2.700 m2 que l&rsquo;Ajuntament ha cedit al Servei Catal&agrave; de la Salut de la Generalitat situats amb fa&ccedil;ana a l&rsquo;avinguda de la Pelegrina, entre els carrers Igualada i de Subirats. El nou ambulatori se situar&agrave; al costat de les futures comissaries de la Policia Local i dels Mossos d&rsquo;Esquadra i tocant al parc de Llevant, on hi ha tamb&eacute; un aparcament gratu&iuml;t de 71 places.

<p align="left">L&rsquo;import del contracte de redacció del projecte &eacute;s de 409.136&euro; i el termini per a la redacció &eacute;s de 6 mesos a partir de l&rsquo;adjudicació. Les empreses i particulars que vulguin participar en la licitació han de presentar les seves propostes fins al dia 2 de maig a la seu de GISA a Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: