Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La fira del vehicle d’ocasió 2007 a Vilafranca omplirà aquest cap de setmana el pavelló firal

La satisfacció general dels resultats assolits en les setze edicions de la FIRA DEL VEHICLE D’OCASIÓ, celebrades des de l’any 1993, i l’interès que el sector i el públic manifesten envers aquest tipus de mercats, han consolidant una fira periòdica de vehicles d’ocasió a Vilafranca.

Amb la coordinació del propi sector, s’organitza una nova edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió sota la direcció tècnica del Patronat Municipal de Comerç i Turisme de Vilafranca. Es comptarà amb una extensa oferta de vehicles d’ocasió, 450 vehicles usats, especialment automòbils, algun d’ells seminous o del anomenats “quilòmetre 0”, amb la possibilitat de poder-los provar, i la seguretat d’estar revisats i garantits.

L’emplaçament de la fira serà novament el pavelló firal de Vilafranca, amb una superfície de 7.000m2. i amb àmplies zones d’aparcament. La duració de la fira, a l’igual que en les seves anteriors edicions serà de 3 dies, concretament aquest divendres, dissabte i diumenge, en horari de 10 del matí a les 9 del vespre. L’entrada per al públic serà gratuïta.

Els amants de l’automoció podran gaudir diumenge, de 11del matí a 4 de la tarda, d’una exposició de cotxes PORSCHE.

Tots els visitants participaran en el concurs d’una MP3 que es sortejarà diumenge a les 2/4 de 9 del vespre al recinte Firal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: