Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La companyia Lapsus imparteix una classe mestra de dansa

Els ballarins de la companyia de dansa Lapsus van impartir ahir una classe mestra de dansa a Cal Bolet. La classe mestra era un acte previ de l’espectacle que es podrà veure demà al teatre municipal.

La companyia de dansa Lapsus va ser fundada fa deu anys per qui ara és el seu director, el coreògraf i ballarí Alexis Eupierre. Ahir al vespre, Eupierre va ser l’encarregat d’impartir una classe mestra de dansa al teatre municipal Cal Bolet. La classe mestra s’emmarca dins d’un laboratori de dansa en el qual s’estan treballant tres fases d’un espectacle anomenat Vitrines. La primera és un duet i serà representada demà a les nou del vespre a Cal Bolet. La segona és un sextet i, finalment, la tercera fase és un solo. Eupierre explica quina és la base de Vitrines. La formació com a ballarí d’Alexis Eupierre va començar a l’Institut del Teatre de Barcelona. Posteriorment, va guanyar una beca per a la Juillard School de la Universitat de Nova York, on es va graduar al 1990.L’any 1997 va fundar la companyia Lapsus, de la qual és director artístic i amb la que ha dirigit vuit espectacles que s’han pogut veure a més de dotze països. Com a coreògraf va fundar, junt amb vuit coreògrafs independents de Barcelona, la Caldera el 1995.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: