Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Ramon Sogas serà novament el candidat del PP a Vilafranca de cara a les municipals

L’objectiu dels populars a Vilafranca es millorar els resultats de les darreres municipals, en que es van quedar a pocs vots d’assolir el segon regidor.

Aquesta tarda s’ha fet la presentació pública de Josep Ramon Sogas com a cap de llista del PP a Vilafranca en les properes eleccions municipals. Ramon repeteix com a número 1 després de les eleccions del 2003. Acompanyat de la presidenta provincial, Dolors Montserrat, i del secretari general del PP a Catalunya, Rafael Luna; Ramon ha comentat la seva il·lusió per tornar a encapçalar la candidatura del PP a la vila, i s’ha mostrat convençut de que s’ha fet una bona feina en aquests darrers quatre anys que ara donarà els seus fruits i que es poden veure recompensats amb un segon regidor a l’Ajuntament.

 

De fet el mateix Josep Ramon comentava que en les darreres municipals es van quedar a 170 vots d’aconseguir aquest segon regidor.

Per la seva banda, el secretari general del Partit a Catalunya ha comentat que la gran aspiració del PP és millorar els resultats de fa quatre anys. Luna insistia també en que aquests comicis municipals, es prenen des del PP com a unes primàries de cara a les properes eleccions generals.

 

Dolors Montserrat, presidenta del PP a les comarques de Barcelona, comentava que de moment tenen 12 llistes ja confirmades a l’Alt Penedès, i que en els propers mesos han d’acabar de confirmar algunes llistes més. La voluntat és poder arribar a presentar 20 llistes a la nostra comarca.

A nivell de tot Catalunya, el PP presentarà prop de 500 llistes, amb la qual cosa donarà la possibilitat de votar-lo al 93% de la població catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: